Pirmokams iš daugiavaikių šeimų – Kauno mero sveikinimai ir dovanos

Daugiau nei šimtas į pirmą klasę pradedančių eiti moksleivių paskutinę vasaros dieną susirinko savivaldybės didžiojoje salėje. Vaikams iš daugiavaikių šeimų surengtoje šventėje kiekvienas būsimas pirmokas sveikinimų sulaukė iš Kauno mero Visvaldo Matijošaičio.

„Nuo pirmos klasės visada girdėdavau iš savo mamos, jog mokaisi ne kitiems, o tik sau. Ir kad visas gyvenimas priklausys nuo to, kaip mokais dabar. Atsiminkite tai ir stenkitės kasdien“, – susirinkusius pirmokus ir jų tėvelius sveikino V. Matijošaitis.

Kartu su miesto tarybos nare Aušra Papirtiene ir visuomenine patarėja Virginija Rupainiene Kauno vadovas visiems vaikams įteikė simbolines dovanėles – pirmoko dienoraštį ir piešimo reikmenis.

Vaikus ir jų tėvelius linksmino Aleksandro Kačanausko muzikos mokyklos kolektyvas „Linksmasis Do“ (vadovė Jūratė Miliauskaitė).

                                                                                             Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content