Dovana į Kauną sugrįžtantiems studentams – naktinis transportas 6 naktis iš eilės

Į Kauną po vasaros sugrįžtantys ar naujai atvykstantys studentai paskutinėmis rugpjūčio ir pirmosiomis rugsėjo naktimis turės galimybę naudotis naktiniu viešuoju transportu.

Naktiniai autobusai ir troleibusai pradės kursuos naktį iš šio ketvirtadienio į penktadienį. Paskutinė naktis, kuomet važinės papildomas naktinis transportas, bus iš antradienio į trečiadienį. Visomis naktimis kursuos 13N ir 14N maršrutų troleibusai ir 37N maršruto autobusai.

Naktimis iš rugpjūčio 27 d į rugpjūčio 28d. ir iš rugsėjo 1d. į rugsėjo 2d 13N ir 14N maršrutų troleibusai ir 37N maršruto autobusai važiuos iki Kėdainių gatvėje esančio troleibusų apsisukimo žiedo.

Iš stotelės Kėdainių g. išvyks: 13-ojo N maršruto troleibusai 0.25, 1.54, 3.22 val.; 14-ojo N maršruto troleibusai 1.02, 2.34 val.; 37-ojo N maršruto autobusai išvyks į Partizanų g. 23.51, 0.52, 1.52, 2.51 val.

Ištisus metus naktinis transportas Kaune kursuoja kiekvieną ketvirtadienio, penktadienio ir šeštadienio naktį bei per didžiąsias šventes. Daugiau informacijos – www.kvt.lt

 

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content