Aktyvios Kauno moterys susibūrė į asociaciją „Kaunietė“

„Metų kaunietėmis“ per pastaruosius trejus metus tapusios Rūta Meilutytė, Jolanta Šmidtienė ir Dovilė Bubnienė įkūrė klubą „Kaunietė“. Praėjusios savaitės pabaigoje moterys savo veiklą pristatė Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui.

Pasak vienos iš asociacijos „Kaunietė“ steigėjų D. Bubnienės, nuo 2012 metų Kaune tapo tradicija organizuoti renginį, kurio metu pagerbiamos labiausiai nusipelniusios moterys ir renkama “Metų kaunietė“. Būtent šio konkurso laimėtojos ir nutarė įsteigti asociaciją „Kaunietė“.

„Smagu, jog Kaune atsiranda vis daugiau aktyvių, visuomeniškų žmonių“, – teigė Kauno meras, visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ lyderis Visvaldas Matijošaitis.

Suvienijo jėgas

„Steigdamos asociaciją siekėme suvienyti savo jėgas ir veiklos patirtį, vystyti bendrus projektus , aktyvią socialinę ir kultūrinę veiklą, aktyviai rengti projektus, informuoti visuomenę bei garsinti Kauno miestą“ , – pabrėžė žinoma Kauno menininkė J. Šmidtienė.

„Labai kviečiame visas kaunietes, kurios turi idėjų, pasiūlymų, minčių bei yra aktyvios visuomenės veikėjos, prisijungti prie mūsų“, – sakė asociacijos „Kaunietė“ vadovė, Kauno apskrities vyrų krizių centro direktorė D. Bubnienė.

Gerumo karuselė

„Vienas pirmųjų projektų, kuris tikimės, bus įgyvendintas jau šįmet, yra „Gerų darbų karuselė“. Tai vieta, kurioje džiaugsimės kauniečių įgyvendintais gerais darbais ir poelgiais“, – pasakojo J. Šmidtienė.

Aktyvios moterys neslepia, jog netrukus dienos šviesą išvys ir dar keli projektai, susiję su Kauno apskrities vyrų krizių centru bei naujagimių anksčiau laiko susilaukusių tėvų asociacija „Padedu augti“.

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content