2018 m. gruodžio 17 d.  2018 Kauno miesto sporto apdovanojimuose, kurie įvyko Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, buvo apdovanoti geriausieji šiose nominacijose:
Metų sporto iniciatyva: Kauno kyokushin karate klubų ir Rimanto Kaukėno paramos grupės bendras projektas „Junkimės bendrai kovai!“
Metu sporto renginys: Kaune, „Žalgirio“ arenoje vykęs IIHF pasaulio ledo ritulio I diviziono B grupės čempionatas
Metų proveržis: Agnė Šileikaitė
Metų sportininkas/ -ė su negalia: Kęstutis Skučas
Metų sportininkas: Andrius Gudžius
Metų sportininkė: Liveta Jasiūnaitė
Metų vyrų komanda:  Kauno „Žalgirio“ vyrų krepšinio komanda
Metų moterų komanda: Kauno „ACME-Žalgirio“ 
Metų treneris/ -ė: Šarūnas Jasikevičius
O taip pat už viso gyvenimo nuopelnus sportui buvo apdovanota ilgametė lengvaatletė, ieties metikė bei trenerė Birutė Kalėdienė.

Sveikiname nugalėtojus ir linkime gerų sportinių rezultatų 2019-aisiais metais!

Plačiau apie renginį skaityti čia

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content