Gegužės 29 dieną, sekmadienį, Kaune įvyks mėgėjų ralio varžybos „KAUNAS 2016“. Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) kalendoriuje numatytą renginį organizuos VšĮ Kauno autoklubas. Tai bus Lietuvos automobilininkų sąjungos prižiūrimos varžybų serijos „LAS taurė“ III etapo varžybos. Norint dalyvauti šiose varžybose nereikia nei saugos lankų, nei sportinės važiuoklės ar „čipuoto“ variklio. Užtenka turėti standartinį automobilį, vairuotojo pažymėjimą, šalmą bei drąsos išbandyti save varžybose.

Kauno autoklubas – vienas aktyviausių automobilių sporto klubų Kaune, vienijantis autosporto mėgėjus, kurie varžosi slalomo, drifto, žiedo bei ralio trasose įvairiose Lietuvos lygose. Ralį „KAUNAS 2016“ organizuoja Aleksandras Dainys ir Dainius Sviderskis – tai entuziastai, turintys ilgametę patirtį automobilių sporte ir aktyviai dalyvaujantys LAS ir LASF ralio veikloje. Jie ne vienerius metus dalyvauja varžybose kaip sportininkai bei organizatoriai, todėl puikiai supranta ko reikia sportininkams ir žiūrovams.

Šiam raliui organizatoriai yra paruošę 110 km ilgio trasą, kurioje laukia net 8 greituminės rungtys važiuojamos po du kartus – viso 22 km greituminių rungčių. Visų rungčių laikas varžybose bus matuojamas elektronine įranga, o rezultatus bus galima stebėti realiu laiku internete. Kadangi ralio greituminės rungtys vienu metu vyks keliose miesto vietose, tai leis dalyviams savo rezultatus lyginti su kolegų pasiekimais,  o sportininkų sirgaliai galės sekti varžybų eigą net nebūdami rungties vietoje. Varžybų startas numatytas Kauno miesto Rotušės aikštėje.

Po „LAS taurės“ II etapo „Alytus – Suwalki“ bus praėję tik pora savaičių, tačiau organizatoriai įsitikinę, kad susirinks nemažai dalyvių. Jau dabar yra užsiregistravę pora ekipažų iš Rusijos, todėl ralį jau galima skaityti tarptautiniu. Visi yra ištroškę naujų, niekada nevažiuotų greituminių rungčių. Šiame ralyje tokių bus keturios. O prizų gausa lenks daugumą panašaus lygio varžybų. Dalyviai džiaugsis ne tik draugiška atmosfera, teigiamomis emocijomis ir sveiku adrenalinu. Nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti ne tik organizatorių, bet ir varžybų partnerių taurėmis, „Castrol Lietuva”, UAB „Amoka”, UAB „Suslavičius – Felix”  ir aukštos kokybės maisto papildų Kanados gamintojo „Jamieson” dovanomis. Atskirų rungčių nugalėtojai bus įvertinti UAB „Eoltas” bei vairavimo mokyklos „SDG akademija” prizais. Po varžybų visi dalyviai galės pasistiprinti bei pasivaišinti gėrimais prekybos miestelyje „Urmas” esančiame restorane „Taverna”. Tikėtina, kad iki varžybų dienos dovanų sąrašas dar pasipildys. Taigi, dalyvauti verta.

Dalyvių paraiškos priimamos iki gegužės 26 dienos. Visus reikiamus dokumentus galite rasti http://kaunoautoklubas.lt/lt/. Laukiame jūsų gegužės 29 dieną. Pasiruoškite aštrioms emocijoms, įdomioms rungtims ir puikiai nuotaikai!!!
foto 1
foto 2foto 3

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content