Paplūdimio tinklinio Joninių turnyras Romainiuose.

 

      Praėjusį šeštadienį į Romainių sporto aikštyną rinkosi tinklinio mėgėjai iš Kauno, Kauno rajono, Vilniaus, Alytaus ir kitų Lietuvos vietovių pasivaržyti Joninių turnyre. Komandos  žaidė atskirose amžiaus grupėse: jaunimas iki 25m., suaugusieji nuo 26m. ir vyresni ir senjorai- 55m.ir vyresni. Pirmieji rungtyniauti pradėjo suaugusieji, nes jų susirinko daugiausia-10 komandų, kurios buvo suskirstytos į tris pogrupius ir visuose pogrupiuose komandos žaidė vieno rato sistema tarpusavyje. Pogrupių nugalėtojai sudarė finalinę grupę. Į finalą pateko „Vitameda“, „Ričardas Co“, bei komanda labai trumpu pavadinimu „7“. Visos kovos dėl prizinių vietų bvo atkaklios ir dažniausia baigdavosi minimaliu skirtumu. Aukso medalius ir taures, kuriuos įsteigė Šilainių seniūnija, laimėjo komanda „7“ (T.Juodiška ir K.Ranšys iš Kauno).  Sidabro medaliais pasipuošė komanda „Ričardas  ir Co“ (R. Ivaškevičius ir K.Nekrošius), bronzos medaliais tenkinosi Jungtinė Kauno  ir Kauno rajono  komanda  Vitameda (A.Antonas ir St. Janušauskas). Visi prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir taurėmis, UAB „Amoka “ įsteigtomis dovanomis,  prizus įteikė Šilainių seniūnas Virginijus Naruševičius.

        Nemažiau atkaklios kovos vyko aikštelėje, kurioje varžėsi senjorai. Pagal nuostatus senjorai negalėjo būti jaunesni kaip 55+m. Atvyko viena vilniečių komanda truputį jaunesnė, todėl ji varžėsi ne konkurse. Aukso medalius ir nugalėtojų Jonų taures  iškovojo Alytaus „Dzūkija“ (D.Krisiulevičius, K.Stanaitis ir P. Leonaitis), sidabro medalius iškovojo  Šilainių seniūnijos komanda „Šilainiai“ (V.Lauraitis, A. Gervickas ir A. Jozeliūnas), bronzos medaliai buvo įteikti komandai „Du Jonai ir Vytas“ (J.Andriuškevičiui,J.Jankūnui ir V.Gyliui), kuris turnyre buvo vyriausias, jam šiais metais  sukaks 75-ri. Jaunimo grupėje rungtyniavo  keturios komandos : „Žydrieji persikėliai“  Kuzmickaitė, (Kisieliūtė  ir Žemaitis), „Spaikeriai“ (D. Meištas, E.Jaskovičius ir E. Gabris), „P ir E“ (Ernestas, Povilas ir Andrius)  ir komanda „Juodas“ (G.Daškevičius, A. Uksas, M. Goberis). Aukso medalius ir nugalėtojų taures laimėjo komanda „Juodas“, sidabro medalius iškovojo komanda „P ir E“, bronzos medaliais buvo apdovanoti  komanda “Spaikeriai“. Komanda „Žydrieji persikėliai“ nors ir pralaimėjo visas kovas, bet neliko nepastebėti ir jiems kaip ir visų komandų nugalėtojams ir prizininkams buvo įteikta UAB „Amoka“, kurios prezidentas yra Romainiuose gyvenantis Algirdas Kemtys, dovanos.

Romainių Joninių turnyro organizatoriai dėkoja Šilainių seniūnijai, Romainių centro bendruomenei ir UAB „Amoka“ už pagalbą organizuojant šį turnyrą.

J.Palevičius

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content