Kaune vyksta didelės apimties geriamojo vandens ir nuotekų tinklų rekonstrukcija

Kaune vyksta didelės apimties geriamojo vandens ir nuotekų tinklų rekonstrukcija

2019 m. Kauno mieste vykdomi geriamojo vandens bei nuotekų tinklų rekonstrukcijos ir plėtros projektai. Darbai pradėti sulaukus Europos sąjungos finansavimo, todėl per metus bus rekonstruota didžioji dalis vandentiekio ir nuotekų tinklų.

Startavus didelės apimties magistralinių vandentiekio linijų rekonstrukcijai, atliekamas tinklų perjungimas,  dėl ko pasikeičia vandens tekėjimo kryptis, todėl laikinai gali pablogėti vandens kokybė.

Kito būdo vykdyti magistralinių tinklų rekonstrukcijos ir plėtros darbų nėra.

Darbai vykdomi – Palemone, Petrašiūnuose, Aleksote, Žaliakalnyje, Vilijampolėje, Panemunėje, Šančiuose.

Bendrovės ,,Kauno vandenys“ avarinė tarnyba žino priežastį ir šalina problemą – plaunami vandentiekio tinklai.

Gyventojai turintys pretenzijų, gali kreiptis į bendrovę, prašymai bus išnagrinėti ir pateikti atsakymai.

Apie rekonstrukciją informacija periodiškai talpinama įvairiose žiniasklaidos priemonėse, informuojamos seniūnijos, klientams išsiųsti laiškai el. p., taip pat informacija talpinama sąskaitose ir įmonės ,,Kauno vandenys“ tinklalapyje.

Bendrovė ,,Kauno vandenys“ dėkoja už supratingumą ir atsiprašo už nepatogumus.

Klientų aptarnavimas

8 800 20 000

Vandentiekio tinklų avarinė tarnyba

(8 37) 31 35 92

Nuotekų tinklų avarinė tarnyba

(8 37) 31 28 76

UAB „Kauno vandenys” informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content