Maldos popietė

2017.10.16 d. Romainiuose, pensionate ” Gerumo namai”,  vyko renginys Maldos popietė.

 

Spalis – Švč. Mergelės Marijos Rožinio mėnuo.  Bendruomenės  „Naujieji Romainiai“ maldos grupės nariai spalio 16 d. aplankėme pensionato „Gerumo namai“ gyventojus. Mus pasitiko bei vėliau išlydėjo pensionato direktoriaus pavaduotoja socialiniais klausimais, padėkojo už  apsilankymą.

Tikybos mokytoja Marija Jasulaitienė supažindino su Rožinio prasme bei jo svarba mūsų gyvenime, vedė bendrą maldą. Kartu su pensionato tikinčiaisiais meldėmės, dalijomės savo tikėjimu, prašėme Dievo Motinos užtarimo. Po maldos visi nuoširdžiai pabendravome, pakvietėme bendrai maldai į koplyčią, pasiūlėme savo pagalbą.

 

Maldos grupės narė Aldona Baltrušienė

Pagarbiai,
Bendruomenė „Naujieji Romainiai” Taryba

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content