Paplūdimio tinklinio turnyras Romainiuose Joninių taurei laimėti

Paplūdimio tinklinio turnyras Romainiuose Joninių taurei laimėti

 

Šeštadienį, birželio 24 dieną, Romainiuose vyko paplūdimio tinklinio taurės turnyras Joninių taurei laimėti. Dalyvavo 10 komandų – 4 komandos jaunimo kategorijoje ir 6 senjorų komandos. Jaunimo kategorijoje I vietą užėmė ir Joninių taurę iškovojo komanda „Ežiai” iš Romainių. Turnyro vyriausiasis teisėjas Juozas Palevičius pabrėžė, kad jaunie ji „Ežiai” prieš 2 metus visai nemokėjo žaisti tinklinio, bet padarė milžinišką pažangą ir net tapo taurės nugalėtojais! Senjorų tarpe I vietą laimėjo ir Joninių taurę iškovojo komanda „Alsada” (Kaunas), II vietą – komanda „Jonas ir Ko” (Kaunas), III vietą – komanda „Sigma” iš Vilniaus, kurioje žaidžia praeityje garsūs tinklinio veteranai. Nugalėtojus apdovanojo trys Jonai ir šventės svečias, Lietuvos Respublikos seimo narys Mindaugas Puidokas. Sveikiname nugalėtojus ir nuoširdžiai dėkojame turnyro organizatoriams – Romainių bendruomenės centro pirmininkei Violetai Visockienei, VŠĮ Šilainių bendruomenės centras direktoriui Jonui Marcinkui, vyriausiajam teisėjui Juozui Palevičiui ir visiems savanoriams – Romainių BC nariams, padėjusiems organizuoti ir aptarnauti turnyrą! 

 

Renginio organizatorius – asociacija „Romainių bendruomenės centras”. Projektas dalinai finansuojamas Kauno miesto savivaldybės programos „Iniciatyvos Kaunui” lėšomis.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content