Šilainių seniūnijos ataskaitinis susirinkimas

Š. m. sausio 30 dieną seniūnijoje įvyko Šilainių seniūnijos seniūnaičių sueigos ataskaitinis susirinkimas. Sueigoje dalyvavo Kauno apskr. VPK bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus specialistė, Šilainių seniūnaitijų seniūnaičiai, seniūnijos specialistai.

Šilainių seniūno pavaduotojas, atliekantis seniūno funkcijas Virginijus Naruševičius supažindino seniūnaičius su seniūnijos 2016 metų veiklos ataskaita, taip pat aptarė 2017 metų seniūnijos veiklos programą, diskutavo ir apie kitus, aktualius seniūnijos gyventojams klausimus ir artėjančius seniūnaičių rinkimus.

Kauno apskr. VPK bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus specialistė Reda Antanavičiūtė supažindino su pareigūnų veikla, papasakojo apie skyriuje atliekamus darbus ir perspektyvas.

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content