2015 metų Aleksoto seniūnijos veiklos ataskaitos pristatymas

Baigiantis 2015 metams ir užbaigiant šių metų darbus, Aleksoto seniūnijos salėje š.m. gruodžio 29 buvo pristatyta Aleksoto seniūnijos 2015 metų veiklos ataskaita. Ataskaitos metu buvo pristatyta kokie darbai buvo nuveikti, kur buvo šiais metais panaudotos gautos tiek seniūnijos, tiek Vietos bendruomenių tarybos skirtos lėšos, kaip keitėsi Aleksoto seniūnijos gyventojų skaičius, kokie renginiai per 2015 metus buvo organizuojami ir kokiuose buvo dalyvauta. Ataskaitos pristatymo pabaigoje pasivaišinome kava ir pasiklausėme įstabaus grožio M. K. Oginskio kūrinių, kuriuos atliko pianistė Šviesė Čepliauskaitė.

2015 metų Aleksoto seniūnijos veiklos atskaitos metu sulaukėme daug garbingų svečių. Džiaugiamės, kad dalyvavo Kauno miesto tarybos nariai Povilas Mačiulis, Ona Balžekienė ir Jonas Audėjaitis, Aleksoto klebonas Valius Zubavičius, Kauno Aleksoto policijos nuovados viršininkas Petras Vaitkus, VDU Kauno botanikos sodo direktorius Nerijus Jurkonis, VŠĮ S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo direktorius Vytas Skučas, Lietuvos Aviacijos muziejaus direktorius Remigijus Jankauskas, UAB „Livesta“ direktorius Julius Bazevičius, rėmėjai Mantas ir Aistė Matukaičiai, Aleksoto seniūnaičiai, Aleksoto bendruomenių pirmininkai, Aleksoto bendruomenės tarybos nariai.

DSC_8030sumazinta

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Nuoširdus Ačiū visiems dalyvavusiems ir 2015 metais prisidėjusiems prie Aleksoto seniūnijos nuveiktų darbų. Linkime sėkmės darbuose ir 2016 metais!

 

Aleksoto seniūnijos kolektyvas

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content