Projektas „12 plakančių širdžių“.

 

Labdaros ir paramos fondas – Rūpestinga širdelė rūpinasi šeimomis, auginančiomis sunkiai sergančius ir neįgalius vaikus. Veiklą vykdome jau aštuonerius metus. Esame padėję virš šimto šeimų, kurios augina vaikus su sunkia negalia. Globojame Kauno ir Vilniaus miestų savivaldybių vaikų namų auklėtinius. Teikiame paramą senjorams, kraujo vėžiu sergantiems žmonėms.

Jau trejus metus vykdome projektą „12 plakančių širdžių“. Kreipiamės į Jus, su prašymu, prisidėti finansiškai prie mūsų vykdomos veiklos. Projekte dalyvauja šeimos auginančios neįgalius vaikučius, kurie neturi rijimo reflekso, t.y. vaikai patys nevalgo. Šiems vaikams chirurginiu būdu į pilvuką yra integruotas vamzdelis per kurį jie yra maitinami specialiais mišiniais, tačiau mūsų šalyje jie nekompensuojami.

Šių vaikučių tėveliai susiduria su dideliais finansiniais sunkumais. Kad galėtų suteikti visą reikiamą pagalbą savo vaikams, tėvai per mėnesį mišiniams ir reikalingoms sistemoms išleidžia kiek daugiau nei 600 Eur. Daugeliui šeimų, tai yra dideli pinigai, nes dažniausiai tokie vaikai turi ir kitų gretutinių ligų, nes jiems reikalinga įvairių specialistų priežiūra ir pagalba.

Projekto pradžioje globojome dvyliką vaikų, kuriems yra reikalingas enterinis maitinimas. Šiuo metu, tokių vaikučių, turime jau šešiolika, todėl labai prašome jūsų finansinės paramos, kad galėtume padėti šeimoms įsigyti specialius maisto mišinius ir 2024 metais.

 

Jūsų suteikta parama gali išgelbėti vaiko gyvybę!

 

Daugiau apie projektą rasite – http://rupestingasirdele.lt/lt/12-plakanciu-sirdzi

 

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content