Legendinis Kauno fontanas suskambo Eurolygos finalininkų himnais

Jei iki šiol Laisvės alėjos fontanas garsėdavo kaip romantikų mėgstama pasimatymų vieta, tai pastarosiomis dienomis čia mieliau ir gausiau renkasi krepšinio aistruoliai. Vietoje anksčiau skambėdavusių lietuviškų kūrinių iki pat savaitės galo šioje erdvėje reguliariai užgros ispanams, graikams bei Monako Kunigaikštystės gyventojams gerai pažįstama muzika, taip pat Eurolygos turnyro himnas „I feel Devotion“ (liet. „Jaučiu aistrą“).

Keturi krepšinio klubai ir jiems dedikuotos dainos pačiame Laisvės alėjos centre skamba drauge su šokančiu bei ryškiai nušviestu fontanu. Kauno miesto savivaldybė pasirūpino, kad krepšinio aistruolių maršrutai tarp „Žalgirio“ arenos ir didžiosios fanų erdvės Vienybės aikštėje būtų dar įspūdingesni.

Jau nuo pirmųjų akordų šviesų ir vandens purslų šokis nepaliko abejingų. Dėmesį atkreipia ne vien pro šalį keliaujantys kauniečiai – aplink stabteli, būriuojasi, drauge dainuoja ir fotografuojasi Kaune viešintys sirgaliai iš užsienio šalių.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content