Fizinio aktyvumo projektas „Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė”

Kviečiame aleksotiškius senjorus ir šeimas su vaikais ateiti į pirmąjį Fizinio aktyvumo projekto „Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė” pristatymą, kuris vyks Aleksoto seniūnijos salėje (Veiverių g. 132) gruodžio 12 d. 16 val.

Pristatant projektą dalyvaus mankštų ir šokių trenerės, vaikų plaukimo mokymo trenerė, Socialinių inovacijų fondo atstovai ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos pirmininkas Ramūnas Navickas.

 

Pristatyme papasakosime apie projektą, jo veiklas ir pakviesime registruotis į fizininio aktyvumo užsiėmimus senjorams bei plaukimo pamokas vaikams, jų tėveliams ir seneliams Aleksoto seniūnijoje.

Renginio metu būsite pavaišinti kava ir arbata.

Ir renginys, ir projektas yra skirtas visiems Aleksoto seniūnijos gyventojams – senjorams, šeimoms, socialiai remtiniems, todėl prašome pasidalinti šiuo kvietimu su savo pažįstamais ir pakviesti  juos į šį pristatymą.

Renginys ir užsiėmimai bus NEMOKAMI.

Sportuoja vaikai, sportuoja šeimos

Projekto koordinatorius – Socialinių inovacijų fondas

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content