Kauno berniukų chorinio dainavimo mokyklos „Varpelis“ jubiliejinis koncertas

Varpelio_foto su balandžiais

2019 m. spalio 1 d. Kauno berniukų chorinio dainavimo mokykla „Varpelis“ švenčia mokyklos įkūrimo 30–ties metų jubiliejų. Tai šventė, kuri skatina atsigręžti bei apžvelgti mokyklos nueitą kelią, tradicijų ir vertybių puoselėjimą, pasidžiaugti pasiekimais ugdant berniukų dainavimo ir muzikavimo poreikį.

Šia proga koncertą „Varpelio“ žvaigždžių siuita“ miesto visuomenei dedikuoja Kauno berniukų ir jaunuolių choras „Varpelis“ (meno vadovas Ksaveras Plančiūnas) ir menininkai baigę „Varpelio“ mokyklą: operos solistas Žygimantas GALINIS (baritonas), grupės PIKASO vokalistas, muzikinio teatro solistas Rokas LAURECKIS (baritonas), Italijos operos solistas Ignas MELNIKAS (bosas), Vokietijos-Lietuvos operos solistas Joris   RUBINOVAS (bosas), vyrų ansamblio QUORUM ir kt. muzikos kolektyvų vokalistas Marius TURLAJUS, grupės THUNDERTALE vokalistas ir kompozitorius Jonas CHOCKEVIČIUS, Kauno valstybinio choro ir muzikinio teatro dainininkas Mykolas STANEVIČIUS (tenoras), Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentas Dominykas  URBA (tenoras), berniukų chorinio dainavimo mokyklos „Varpelis“ solistas Leonardas Stanislovas GABRIŪNAS (altas), violončelininkas Gaudas KRIŠTAPONIS.

Koncerete dalyvaus vyrų vokalinis ansamblis QUORUM, vokalinė grupė PIKASO, patriotinio roko grupė THUNDERTALE.

Maloniai kviečiame visus miesto gyventojus ir svečius į Kauno valstybinę filharmoniją 2019 m. spalio 1 d. 18.00 val. kartu paminėti šią svarbią „Varpelio“ sukaktį bei pasinerti į nepakartojamą ir nepamirštamą muzikos šventę.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content