Lietuvos medicinos studentų asociacija (LiMSA) kviečia renginį perinatalinės depresijos tema „Laimingi tėvai – laimingi vaikai”

Gegužės 22d. Lietuvos medicinos studentų asociacija (LiMSA) kviečia visus kauniečius į organizuojamą nemokamą renginį perinatalinės depresijos tema „Laimingi tėvai – laimingi vaikai”, kuris vyks VERO CAFE Vilniaus g. 23 17:00 (numatoma trukmė apie 1,5 -2h). Vaiko gimimas sukelia daug emocijų – nuo džiaugsmo ir laimės, iki baimės ir irzlumo. Tačiau būna atvejų, kai netikėtai apninka net depresija. Postnatalinė depresija – tai būsena, kurioje gali atsidurti ne tik mamos, bet ir tėčiai po kūdikio gimimo. Su šio tipo depresija susiduria daugiau nei 1/10 tėvų. Deja, apie ją dar labai mažai kalbama. Tad kviečiame į renginį, kurio metu savo žiniomis apie šią paslaptingą ir negirdėtą, bet puikiai klestinčią ligą papasakos Aneta Railienė – gydytoja–psichiatrė, psichoterapeutė ir Kristina Ušackienė – psichologė, psichoterapeutė.

https://www.facebook.com/events/884341758584990/

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content