Priimami teikimai skirti Kauno miesto kultūros premijas

Kauno miesto kultūros premijų teikimai priimami iki vasario 14 d.

Jį galima pristatyti šiais būdais:

  • siųsti paštu Kultūros skyriui (Laisvės al. 96, LT-44251 Kaunas);
  • pristatyti  Klientų aptarnavimo ir informavimo skyriaus Asmenų aptarnavimo poskyriui tiesiogiai,  (Laisvės al. 94, 5 darbo vieta). Teikimas  siunčiamas/ pristatomas užklijuotame voke (pakete), ant kurio turi būti užrašas „Teikimas Kauno miesto kultūros  premijai“, teikėjas;
  • elektroniniu būdu per Savivaldybės elektroninių paslaugų sistemą https://epaslaugos.kaunas.lt/paslaugos/teikimu-skirti-kauno-miesto-kulturos-premijas-priemimas/?pid=400 – užpildytą paraišką (.doc ar .docx ir .pdf formatais) su pridedamais dokumentais (vieno failo dydis neturi viršyti 2 MB).

Teikimai nesvarstomi, jeigu jie užpildyti netinkamai, nepateikti visi dokumentai.

Kauno miesto kultūros premija skiriama kultūros ir meno kūrėjams už šiuos nuopelnus Kaunui:

  • ilgametę, aktyvią ir reikšmingą kultūrinę veiklą Kauno mieste;
  • geriausią menininko arba menininkų kolektyvo debiutą per praėjusius metus;
  • jauniesiems menininkams arba jaunųjų menininkų kolektyvams už pastarųjų dvejų metų kūrybą, gerai įvertintą profesionalių meno vertintojų (jaunieji menininkai – asmenys nuo 14 iki 29 metų).

Turi būti pridedamos profesionalių meno vertintojų straipsnių apie kandidato (kandidatų) kūrybinę veiklą kopijos.

Detalesnė informacija: https://www.kaunas.lt/kultura-turizmas/premijos/

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content