Skelbiamų derybų būdu nuomojami sandėliai Kaune arba rajone

Sandėlio nuomos paslaugos pirkimas Kauno mieste arba rajone vykdomas atsižvelgus į Lietuvos kariuomenės Depų tarnybai iškeltoms užduotims vykdyti būtiną papildomą materialinių vertybių sandėliavimo patalpų poreikį.

Perkančioji organizacija: Lietuvos kariuomenė

Įmonės kodas: 188732677

Adresas, telefonas, el. p.: Šv. Ignoto g. 8, Vilnius, tel. (8 5)  278 5001, el. p. [email protected]

Nekilnojamųjų daiktų paskirtis, pavadinimas ir pageidaujama nekilnojamųjų daiktų buvimo vieta: Sandėlio nuoma Kauno mieste arba rajone.

Pirkimo būdas: Skelbiamos derybos.

Pasiūlymų ir nekilnojamųjų daiktų dokumentų pateikimo terminas:

Paraiškos ir dokumentai priimami nuo 2022 m. lapkričio 28 d. iki 2022 m. gruodžio 12 d. 09.00 val. Komisijos posėdžio, kuriame bus peržiūrėti kandidatų pateikti pasiūlymai, data ir laikas: 2022 m. gruodžio 12 d. 9.00 val. Lietuvos laiku.

Kalba, kuria turi būti parengtas pasiūlymas ar paraiška: lietuvių.

Kita svarbi informacija: sandėlio nuomos paslaugos pirkimas atliekamas vadovaujantis Žemės, esamų pastatų ar kitų nekilnojamųjų daiktų įsigijimo arba nuomos ar teisių į šiuos daiktus įsigijimo tvarkos aprašo, patvirtinto Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2017 m. gruodžio 13 d. nutarimu Nr. 1036 „Dėl Žemės, esamų pastatų ar kitų nekilnojamųjų daiktų įsigijimo arba nuomos ar teisių į šiuos daiktus įsigijimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, 17 ir 18 punktais, Sandėliavimo patalpų nuomos pirkimo Kauno mieste arba rajone 2023 metais ekonominiu pagrindimu, patvirtintu Lietuvos kariuomenės Depų tarnybos vado 2022 m. lapkričio 15 d. įsakymu Nr. V-148 „Dėl ekonominio ir socialinio sandėlio nuomos Kauno mieste ar rajone pagrindimo“, taip pat atsižvelgiant į Lietuvos kariuomenės Depų tarnybai iškeltoms užduotims vykdyti būtiną papildomą materialinių vertybių sandėliavimo patalpų poreikį.

Dokumentacija parsisiuntimui:

LK Depų tarnybos vado įsakymas
Paraiška nuomotis patalpas (priedas nr. 1)
Sandėlio techninė specifikacija
Sandėlių nuomos pirkimo sąlygos
SANDĖLIAVIMO PATALPŲ NUOMOS PIRKIMO KAUNO MIESTE ARBA RAJONE EKONOMINIS IR SOCIALINIS PAGRINDIMAS

Pasiūlymas, pasirašytas Kandidato arba jo įgalioto asmens, turi būti pateiktas Pirkimo komisijai, komisijos pirmininkui mjr. Rokui Vilkaičiui el. paštu [email protected] ir komisijos pirmininko pavaduotojui mjr. Tomui Leikui el. paštu [email protected] iki 2022 m. gruodžio 12 d. 09.00 val. Lietuvos laiku.

Lietuvos kariuomenės Depų tarnybos administracijos informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content