Socialiniai ir ekonominiai partneriai kviečiami siūlyti savo atstovus į regionų plėtros tarybas

LR Vidaus reikalų ministerija kviečia socialinius ir ekonominius partnerius siūlyti savo atstovus į regionų plėtros tarybas.

Prisijungti prie dešimties regionų plėtros tarybų kviečiami Nacionalinėje regioninės plėtros taryboje atstovaujamų verslo ir darbdavių asociacijų – Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos, Lietuvos pramonininkų konfederacijos, Lietuvos darbdavių konfederacijos, Lietuvos verslo konfederacijos – atstovai.

Taip pat siūlyti savo atstovus kviečiamos profesinės sąjungos, darbdavių organizacijos ir jų susivienijimai, tam tikros profesijos atstovus vienijančios organizacijos, švietimo ir mokslo institucijos bei socialinės ekonomikos srityje veikiančios nevyriausybinės organizacijos ir šių organizacijų asociacijos.

Socialiniai ir ekonominiai partneriai sudaro trečdalį visų regiono plėtros tarybos narių. Likusią dalį narių sudaro Vyriausybės paskirtas atstovas, savivaldybių merai ir savivaldybių tarybų nariai.

Pasiūlymai dėl socialinių ir ekonominių partnerių atstovų priimami iki birželio 11 d.

 

Kvietimas verslo ir darbdavių asociacijų atstovams

Kvietimas kitiems socialiniams ir ekonominiams partneriams

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content