Socialinės reabilitacijos paslaugų projektų finansavimo konkursas  

Kauno miesto skelbia socialinės reabilitacijos paslaugų neįgaliesiems bendruomenėje projektų finansavimo konkursą 2017 metams. Projektų paraiškas gali teikti neįgaliųjų socialinės integracijos srityje veikiančios organizacijos – asociacijos, labdaros ir paramos fondai, religinės bendruomenės ir bendrijos, viešosios įstaigos (išskyrus viešąsias įstaigas, kurių savininkė yra tik valstybė arba savivaldybė).

Konkurse gali dalyvauti organizacijos, kurios  ne mažiau nei 1 metus teikia nuolatinio, periodinio pobūdžio socialinės reabilitacijos paslaugas (neįgaliųjų socialinių ir savarankiško gyvenimo įgūdžių atkūrimo ar palaikymo, jų savarankiškumo ir užimtumo bei galimybių dalyvauti visuomenės gyvenime didinimo) ir vykdo veiklas, skirtas Kauno miesto savivaldybėje gyvenantiems, besimokantiems neįgaliesiems integruoti į visuomenę.

Projektų paraiškos priimamos iki 2016 m. spalio 17 d. 16.30 val. Kauno miesto savivaldybės Socialinių paslaugų skyriuje, adresu Nemuno g. 29,  50 kab. arba gautos registruotu paštu (per pašto kurjerį), pašto žymoje išsiuntimo arba pateikimo siųsti data turi būti ne vėlesnė kaip 2016 m. spalio 17 d.

Kilus klausimams skambinkite Socialinių paslaugų skyriaus vyriausiajai specialistei Alma Pauraitei tel.: (8 37) 20 70 65 ar rašykite el. paštu: [email protected].

Daugiau informacijos apie projektų atrankos konkurso nuostatas, projektų prioritetus, remiamas veiklas, reikalavimus projektams, paraiškoms ir kt. galima rasti https://www.kaunas.lt/nevyriausybines-organizacijos/.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content