Kaunas dairosi verslių šeimininkų Panemunės paplūdimiui

Kauno miesto savivaldybė išnuomoja Smetonos alėjoje, Panemunės pliaže, esantį prekybos paviljoną. 140 kv. metrų ploto pastatas bus išnuomotas 5 metų laikotarpiui, o konkursą laimės didžiausią nuomos kainą pasiūlę dalyvis.

Naujai įrengtame Panemunės paplūdimyje – sporto aikštelės, pėsčiųjų takai, pavėsinės, persirengimo kabinos, lauko dušai. Prekybos paviljoną išsinuomoję verslininkai turės užtikrinti visų paplūdimyje esančių įrenginių priežiūrą. 140 kv. metrų pastate turės būti numatyta patalpa viso maudynių sezono metu budėsiančiam gelbėtojui.

„Nuomininkai turės įsipareigoti prižiūrėti ne tik patalpas, bet ir švarą bei tvarką aplink esančioje visoje paplūdimio teritorijoje. Be to, komercinė veikla turi būti suderinta su pastato paskirtimi. Tai gali būti prekyba, nuomos paslaugos ir panašiai“, – aiškino Kauno savivaldybės Turto valdymo skyriaus atstovė Zita Mozūraitienė.

Verslininkai, siekiantys artimiausius penkerius metus šeimininkauti paviljone, pagal konkurso sąlygas turės sukurti bent vieną naują darbo vietą bei užtikrinti, kad per šiuos ir ateinančius metus jų teikiamos paslaugos pritrauks mažiausiai tūkstantį klientų.

Kauno miesto tarybos sprendimu konkurse nustatyta pradinė nuomos kaina siekia 100 eurų (be PVM). Detalesnė informacija apie konkursą ir nuomos sąlygas skelbiama Kauno savivaldybės interneto svetainėje www.kaunas.lt.

Fizinių ir juridinių asmenų paraiškų konkursui laukiama visą mėnesį. Paskutinė registracijos diena – šių metų kovo 7-oji.

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content