Vėlinių vakaras kitaip…

Vėlinių vakaras kitaip…

Pirmą kartą Kauno bendruomenių istorijoje patyrę scenos artistai, kompozitorius, dailininkė  ir Šilainių bendruomenės nariai sujungė pajėgas netradicinės formos Vėlinių spektaklio kūrime. Padedant režisierei Editai Niciūtei ir scenos artistams, pati bendruomenė kuria, mokosi būti tyloje, išgirsti save ir kitus. Kuriamos žiūrovams atmosferos, pojūčiai, bendruomeninis susikaupimas.     Vėlinių vakaras trumpam suvienys artistus, dalyvius, žiūrovus improvizuotiems apmąstymams, rimčiai su savimi  ir išėjusiais.

Kviečiame lapkričio 2 d. 19 val. į  Šventosios Dvasios (Šilainių) baltojoje koplyčioje organizuojamą Teatralizuotą poezijos vakarą „Vėlių eilės“ prisiminti, susimąstyti ir įvertinti bendrą mūsų kūrybinį darbą.

Sakralinės poezijos  spektaklis „Vėlių eilės“-  Kauno Šilainių bendruomenės centro projektinė veikla, finansuojama Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.  Renginys nemokamas.

Pagarbiai,

Rima Andriulionienė

aprašymas ir nuotraukos, video:

https://silainiubendruomenescentras.blogspot.com/2019/11/spektaklio-premjera-bendruomeneje.html

https://www.youtube.com/watch?v=sdG9CqwBS7w&feature=youtu.be

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content