Tarptautinės gyvybės dienos proga Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija (NVSPL) kviečia išsitirti šulinių bei šachtinių gręžinių vandenį.

 VANDENS MĖGINIUS PRIIMSIME:

 2018 m. gegužės 14 -18 d. (nuo 08:00 iki 15:00 val.)

Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje

Aušros g. 44, Kaunas

Akcijos metu vandens tyrimų kaina – 20 EUR.

 

Atsižvelgiant į Lietuvos higienos normą HN 43:2005 „Šuliniai ir versmės: įrengimo ir priežiūros saugos sveikatai reikalavimai“ bus atliekami savito elektrinio laidžio, permanganato indekso, nitritų, nitratų, amonio tyrimai. Būtent šie tyrimai yra svarbiausi ir aktualiausi Tavo sveikatai.

Vandens mėginį atnešti švarioje 1,5 l talpos plastikinėje taroje.

Daugiau informacijos www.nvspl.lt, telefonu (8 37) 33-16-99.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content