Lietuvos kurčiųjų draugija informuoja

Lietuvos kurčiųjų draugija teikia atvejo vadybos paslaugas asmenims su klausos negalia visoje Lietuvoje. jų draugijos įsteigtuose Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kurčiųjų reabilitacijos centruose. Juose dirba po vieną atvejo vadybininką, kurie teikia paslaugas klausos negalią turintiems asmenims visose Lietuvos apskrityse. Atvejo vadybininkas teikia pagalbą klausos negalią turintiems asmenims. atsidūrusiems krizinėje situacijoje. kuriems reikalinga kompleksinė specialistų pagalba:

  • individualizuotai ir kompleksiškai padeda kurtiesiems spręsti įvairias problemas, + nustato klausos negalią turinčio asmens individualius poreikius ir galimybės,
  • organizuoja specialistų pagalbą ir koordinuoja jų pagalbos teikimą,
  • užtikrina reikalingų paslaugų prieinamumą klientui prieinama forma.
  • siekia kuo didesnio klausos negalią turinčio asmens socialinio dalyvavimo visuomenėje bei. integravimo į bendruomenę.

Paslaugos nemokamos ir teikiamos lietuvių gestų kalba. Finansuoja Neįgaliųjų reikalų departamentas prie LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Jeigu savo darbe susidūrėte su klausos negalią turinčiu asmeniu, prašome susisiekti su atvejo) vadybininku pagal regioną ir bendradarbiauti planuojant bei teikiant pagalbą. Atvejo vadybininkų kontaktus galite rasti čia: http://www.lkd.lt/atvejo-vadybininku-priemimo-laikas-ir-kontaktai.

Atvejo vadybos paslaugų teikimą koordinuoja Lietuvos kurčiųjų draugijos projektų vadovė Donata Lukošienė, tel. 8 674 64986, [email protected]

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content