Open Kitchen sezono uždarymas
2016-09-15 (11:30 val.)
Nors pirmasis Open Kitchen sezonas Kaune buvo trumpas, bet labai smagus! Dėkojame visiems apsilankiusiems ir kviečiame švęsti sezono uždarymo.
Sezono uždarymo meniu:
Specialias uždarymo FELIX BAGETES gamins šefai Marc ir Jure.
Food Trucks:
StreetMeals
Piestro
Voyager
Stop and Go
Just Look At The CHEF
Ello's Street Food
Red Light BBQ & Grill
Ajomama
Filosofas
Keturi šimtai laipsnių
TidBit
Awokado Noodle Bar
Pinup Bagels
Pizza Verde
UOGA Frozen Yogurt
El Caribo
Pramogos:
Jūsų vėl lauks Break Free - pabėgimo kambarys ant ratų!
Norite išbandyti? Registruokitės el.paštu: [email protected]
Muzika:
- 19:30 val. Džiazo miniatiūros su Giedre Kilčiauskiene ir Andrejumi Polevikovu!
Giedrė, žinoma kaip grupių „Empti“ ir „Pieno lazeriai“ bei „Blue in Bossa“ projekto vokalistė, - universaliu talentu apdovanota atlikėja, lygiai taip pat gerai besijaučianti ir stilingai pateikianti tiek anksčiau minėtų grupių repertuarą, tiek džiazo standartus.
Open Kitchen'e ji pasirodys kartu su Andrejumi Polevikovu. Tai patyręs džiazo pianistas, grojantis įvairių stilių muziką - nuo tradicinio džiazo iki šiuolaikinės akademinės muzikos.
- 20:30 Tautvydo Pauliaus Augustino (Baltasis Kiras) solinis pasirodymas.
Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/events/180111515757241/
Paslaugos
Kontaktų paieška ir struktūraSavivaldybės darbuotojų kontaktų paieška
Civilinė sauga ir mobilizacija
PaslaugosČia rasite savivaldybės teikiamas paslaugas
TransportasMaršrutai, tvarkaraščiai, e. bilietas
Asmenų aptarnavimasAptarnaujami padaliniai, asmenų aptarnavimo kokybės vertinimo anketa
Projektiniai pasiūlymaiStatinių projektų viešinimas
KultūraĮstaigos, konkursai, stipendijos, renginiai
Verslas ir finansaiLengvatos verslui, leidimai, finansai ir mokesčiai, parduodamas turtas
Korupcijos prevencijaAntikorupcijos komisija, kontaktai
UrbanistikaTeritorijų planavimas ir statyba, žemės sklypai
Civilinė metrikacijaSantuokos registracijos apžvalga, informacija jaunavedžiams
ŠvietimasĮstaigos, ugdymas, premijos




