Prieinamumas atveria galimybes: prekės ir paslaugos Kaune

2025 m. birželio 28 d. įsigalioja Europos Sąjungos direktyva dėl gaminių ir paslaugų prieinamumo reikalavimų, kuri galios visiems teikiantiems prekes ar paslaugas. Pradėkime ruoštis iš anksto – juk prieinamumas atveria galimybes.

Lapkričio 28 d. 10 val. BLC centro salėje „Otto“ (K. Donelaičio 60, A korpuso „Atriumo biurai“, 1-as aukštas) vyks Neįgaliųjų reikalų departamento renginys „Prieinamumas atveria galimybes: atverkime prekes ir paslaugas“, skirtas:

  • susipažinti su Direktyva dėl gaminių ir paslaugų prieinamumo reikalavimų ir gauti atsakymus į rūpimus klausimus;
  • geriau suprasti negalią turinčius žmones norinčius įsigyti jų poreikiams pritaikytas prekes ir gauti pritaikytas paslaugas.

Renginyje laukia:

  • LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos atstovų pristatymas „Prieinamumo direktyva – ką būtina žinoti?“ bei klausimų atsakymų sesija
  • Kokių prekių ir paslaugų nori neįgalieji? Lietuvoje atlikto tyrimo apžvalga bei praktiniai patarimai

Renginys yra NEMOKAMAS. Jo trukmė – iki 2 val. Renginyje laukiami visi, kurie susiduria su fizinės aplinkos planavimu, įrengimu, priežiūra bei tie, kuriuos domina šios temos.

REGISTRACIJA: atidarykite nuorodą: forms.gle/rGEVG9ZBmwXzjoKq9, užpildykite nurodytus laukelius ir mes Jums atsiųsime priminimo apie renginį laišką, o po renginio – daromąją medžiagą.

Taip pat organizuojamas renginys apie fizinės aplinkos prieinamumą: forms.gle/EuwgF4mVWp23z6Mv9.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content