Kauno jaunimas ir iššūkiai: Erasmus+ mokymai siekia efektyvesnio darbo su jaunimu

2023 m. liepos 19-27 d. Kaune, vyko Erasmus+ programos finansuojami  „Digitalize“  projekto mokymai. Juose dalyvavo jaunimo darbuotojais iš aštuonių šalių susirinkę  ugdyti jaunimo darbuotojų skaimeninių įrankių naudojimo švietimo srityje kompetencijas.

Kartu su dalyviais aplankėme Kauno miesto savivaldybę. Sužinojome apie jaunimo ir mažiau galimybių turinčio jaunimo situaciją Kaune. Jaunimo darbuotojams buvo įdomu išgirsti Kaune vykstančias praktikas ir patyčių problematiką tarp jaunimo mokyklose.

Atstovai iš aštuonių šalių daugiau sužinojo ir apie nuolatos besivystantį, augantį Kauną, naujus projektus ekonominės zonos plėtrą, bei Kauno suteikiamas galimybes jaunimui studijuoti, dirbti ir kultūrintai praleisti laisvalaikį lankant Kauno kultūrinius ir pramoginius objektus.

Dėkojame už suteiktą galimybę dalyvauti mokymuose ir susipažinti su Kauno jaunimo gerinimo programomis ir inicatyvomis projekto organizatoriams Všį Sporto Spalvos ir pagal Erasmus+ programą projekto lėšas teikiančiai Europos Sąjungai.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content