Birželio 12–13 dienomis vyks policijos pareigūnų pratybos

Policijos departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos Viešosios policijos valdyba 2023 m. birželio 12–13 d. Kaune organizuoja policijos specialiosios parengties skyrių ir jų rezervo pareigūnų mokymus tema „Policijos pareigūnų specialioji taktika masinių viešosios tvarkos pažeidimų ar riaušių atvejais“ (toliau ‒ mokymai). Mokymuose kartu su policijos pareigūnais dalyvaus Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pareigūnai.

2023 m. birželio 13 d. nuo 9 iki 16 val. bus organizuojamos taktinės pratybos pagal sumodeliuotą situaciją, kuriose dalyvaus apie 500 pareigūnų ir imitatorių. Pratybos vyks S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro, Kauno sporto halės, Ąžuolyno, Ramybės ir Bibliotekos parkų, Kauno autobusų ir geležinkelio stočių prieigose, dalyje Laivės ir Vydūno alėjų bei Trakų, M. Yčo ir Kipro Petrausko gatvėse.

 

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content