A. Kriščiukaičio g. pasitinka kapitalinio remonto pabaigą: laikinai uždaromas eismas

Birželio 3 d., šeštadienį, vairuotojų laukia laikini eismo ribojimai A. Kriščiukaičio gatvės atkarpoje nuo Jurbarko g. iki Neries krantinės – čia bus draudžiamas eismas. Kelininkai klos paskutinį asfalto sluoksnį.

Vairuotojus eismą draudžiantys ženklai pasitiks šeštadienį, apie 8 valandą ryte. Atverti eismą planuojama sekmadienį paryčiais apie 6 val.

„Patekti į A. Kriščiukaičio g. nebus galima nei atvažiuojant nuo P. Vileišio tilto, nei Neries krantine. Iš anksto rekomenduojame rinktis alternatyvius maršrutus Varnių tiltu ir Jonavos gatve“, – pataria Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Kol minėtoje atkarpoje vyks asfaltavimo darbai, laikinai keisis ir į viešojo transporto maršrutai. 5 numeriu pažymėtas troleibusas važiuos iki Kėdainių g. Tuo metu 21-ojo, 23-iojo, 37-ojo, 39-ojo, 40-ojo, 57-ojo G maršrutų autobusai važiuos Jonavos ir Varnių g. Daugiau informacijos galite rasti interente: stops.lt/kaunas/

A.Kriščiukaičio ir Linkuvos g. remontas artėja pabaigos link. Čia jau pakeisti požeminiai tinklai, didžiąja dalimi atnaujinta asfalto danga, įrengti nauji pėsčiųjų ir dviračių takai.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content