Oro kokybės valdymo programa ir priemonių planas 2023–2025 m.

Savivaldybės užsakymu UAB „Estonian, Latvian and Lithuanian Environment“ parengė Kauno miesto aplinkos oro kokybės valdymo programą ir jos priemonių planą 2023–2025 metams. Joje dabartinės oro kokybės vertinimas, 2017–2022 m. rezultatų apžvalga, išvados apie nustatytą taršą, naujų priemonių paketas ateinantiems trejiems metams:

Rengiant oro kokybės valdymo priemonių planą – įvertintas aplinkos oro užterštumo lygis, nustatyti ir įvertinti veiksniai, sudarantys sąlygas jam didėti ir viršyti ribas, atlikti taršos mažinimo ir valdymo savivaldybės teritorijoje galimybių ir poveikio tyrimai bei pasiūlytos pagrįstos priemonės.

Kviečiame visuomenę iki birželio 9 dienos susipažinti su informacija bei teikti pastabas ir pasiūlymus Kauno miesto savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyriui elektroniniu paštu arba raštu.

Kontaktinis asmuo informacijai:
Aplinkos apsaugos skyriaus vyr. specialistė
Jurga Pakrosnienė tel. nr. 8 37 426053
El. paštu: [email protected]

Aplinkos apsaugos skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content