Svarbi informacija gyventojams: dėl hidraulinių bandymų stabdomas karšto vandens tiekimas

„Kauno energija“ informuoja, kad pasibaigus šildymo sezonui, mieste pradėti šilumos trasų hidrauliniai bandymai. Jų metu vamzdynuose bus sukeliamas didelis slėgis, todėl pastatams būtina laikinai sustabdyti termofikacinio vandens tiekimą.

Karštas vanduo pastatuose bus atjungiamas laikinai ir palaipsniui. Kada karšto vandens nebus Jūsų name, patogiai galite sužinoti čia, įvedę gyvenamosios vietos adresą.

Hidrauliniai bandymai tęsis iki pat rudens, todėl siekiant išvengti nepatogumų, gyventojams siūloma pasinaudoti galimybe informaciją apie „Kauno energijos“ teikiamų paslaugų stabdymus ir atnaujinimus gauti ir SMS žinutėmis. Tam tereikia susisiekti su kauniečių aptarnavimo centro MANO KAUNAS komanda telefonu 8 800 20 000 ir nurodyti telefono numerį, kuriuo informacinius pranešimus pageidaujama gauti.

Bendrovė primena, kad šilumos trasų hidrauliniai bandymai atliekami kasmet stengiantis užtikrinti patikimą ir kokybišką šilumos tiekimą šaltuoju metų laiku. Atliekant šilumos trasų patikrinimo darbus, siekiama identifikuoti vamzdynų defektus, korozijos paveiktas vietas. Jas pastebėjus, šilumos trasos suremontuojamos ir paruošiamos artėjančiai žiemai. Taip vamzdynų trūkių tikimybė, spaudžiant šalčiams, sumažinama iki minimumo.

Daugiau informacijos apie hidraulinius bandymus rasite čia.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content