Lietuvos Raudonasis Kryžius ieško savanorių grupių lyderių

Lietuvos Raudonasis Kryžius ieško savanorių grupių lyderių, kurie koordinuotų savanorių grupių veiklas teikiant humanitarinę pagalbą regionuose, vietinius gyventojus ištikus nelaimei. Savanorių grupių lyderių reikia net 60-yje savivaldybių Lietuvoje.

Pagrindinės pareigos:

  • organizuoti reguliarius, bent kartą per mėnesį, savanorių grupių susitikimus savo savivaldybėje;
  • dalyvauti savanorių grupių lyderių susitikimuose, mokymuose ir kitose tobulinimosi veiklose;
  • koordinuoti ir užtikrinti sklandžią savo grupės savanorių veiklą;
  • bendradarbiaujant su skyriaus vadovu ir savanorių koordinatoriais rūpintis naujų narių pritraukimu į savo savanorių grupę;
  • nuolatinis dalijimasis įžvalgomis, poreikiais ir pastebėjimais;
  • periodiškai teikti informaciją apie savanorių grupės veiklas, dalyvavusiųjų skaičių ir kt.

Registracija iki balandžio 23 d. vykdoma: https://forms.gle/Cwe1xpUviSfFmdXc8 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content