Kaunas bendradarbiaus su socialine iniciatyva VšĮ „Skirtingos spalvos“

Unikalios žmonių istorijos, kurių drąsa ir patirtys keičia visuomenės supratimą apie ligas bei požiūrį vienas į kitą – tai pagrindinis socialinės iniciatyvos VšĮ „Skirtingos spalvos“ uždavinys. Kaunas jungiasi prie organizacijos projektų viešinimo, taip siekdamas drauge skleisti žinią bei inicijuoti pokyčius sergančiųjų gyvenimuose.

„Kiekviena liga priverčia vienaip ar kitaip keisti gyvenimo būdą. Todėl vienas svarbiausių mūsų iniciatyvos tikslų – padėti susidoroti su kylančiais sunkumais bei siekti apčiuopiamų pokyčių sergančių asmenų gyvenimuose. Taip pat – informuoti ir šviesti visuomenę, įkvėpti drąsos dalintis savo asmeniniais išgyvenimais“, – pasakoja VšĮ „Skirtingos Spalvos“ įkūrėjas Dalius Stankevičius.

Socialinės iniciatyvos veikla apima bendravimą su sergančiųjų bendruomenių nariais, dalinimusi gydytojų patarimais, į įvairias ligas orientuotų renginių ir socialinių kampanijų organizavimą. Taip siekiama paraginti kalbėti apie tai, ką dažnu atveju bandoma nuslėpti – diagnozę, pakeitusią gyvenimą.

Vieni didžiausių, tęstinių organizacijos projektų: labdaros fondas depresijai įveikti #nebe(NORIUGYVENTI), negalią turinčių žmonių įdarbinimo kampanija „Įgalink“, didžiulės konferencijos Kauno „Žalgirio“ arenoje, skirtos diabetu sergančių žmonių bendruomenei.

Kaunas vienijasi su iniciatyvos komanda, kad sumažintų socialinę atskirtį bei informuotų jautriomis, būtinomis temomis – diabetas, psichikos sveikata, alkoholizmas, kraujo vėžys, Dauno sindromas, autizmo spektro sutrikimas.

Susipažinti su socialine iniciatyva „Skirtingos spalvos“ galite internete – www.skirtingosspalvos.lt

#SkirtingosSpalvos #skleiskzinia

 

 

 

 

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content