Kviečiame dalyvauti „Metų Europiečio 2023“ rinkimuose

Trečius metus iš eilės Asociacija „Lietuvos europiečių judėjimas“, kartu su Užsienio reikalų ministerija ir Europos Komisijos atstovybe Lietuvoje, kviečia nominuoti asmenis ir iniciatyvas, labiausiai prisidedančius prie Europos vertybių ir idėjų sklaidos Lietuvoje, glaudesnio europiečių bendradarbiavimo ar Europos Sąjungos keliamų tikslų įgyvendinimo.

Pagalba, parama bei palaikymas Ukrainai, mūsų broliams ir sesėms ukrainiečiams, demokratinių vertybių gynimas, susitelkimas dėl Ukrainos atstatymo yra ne tik mūsų pareiga, bet ir didžiulė vertybė, kurią Europoje patyrėme visus šiuose metus. Pagerbkime aktyviai prisidėjusius prie šių iniciatyvų.

Taip pat, atsižvelgiant į tai, jog šiemet švenčiame Vilniaus 700 metų jubiliejų, yra įsteigta speciali papildoma kategorija „Už Vilniaus garsinimą Europoje“.

Galite siūlykite savo kandidatus, užpildydami nominavimo anketą konkurso svetainėje iki vasario 26 d. – anketą ir išsamią informaciją apie „Metų Europiečio 2023“ rinkimus rasite čia.

Daugiau informacijos: www.eml.lt/europieciai.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content