Ieškomas Kauno gimtadienio organizatorius

Nemuno ir Neries glėbyje užgimęs Kaunas rengiasi pratęsti Europos kultūros sostinės metais pradėtas tradicijas. 615-ąjį gimtadienį švęsiantis miestas šiuo metu ieško renginio organizatoriaus. Norintieji prisidėti prie gegužės 26–28 dienomis vyksiančios šventės sukūrimo, dokumentus kviečiami teikti iki kovo 1 dienos.

Trijų dienų kultūrinių renginių ciklas apjungs tris temas – miesto gimtadienį, Kauną, kaip Hanzos miestų sąjungos narį ir buvusią Europos kultūros sostinę. Pastarajai temai bus skiriama daugiausiai dėmesio. Ne veltui šių metų renginio devizas „Kaunas – mūsų praeities ateitis.“

„Kaunas ne tik istorinis miestas turintis viduramžių kultūrinį palikimą. 2022 metais jis tapo Europos kultūros sostine. Šis projektas stebino ir žavėjo kultūros įvykiais kauniečius bei miesto svečius iš viso pasaulio. 

Svarbu atsižvelgti, jog Kaunas – iš laikinosios tapęs šiuolaikine sostine turi ir toliau palaikyti aukštą kultūrinį lygį bei kurti kokybiškas, inovatyvias programas. Organizuojant šį renginį siekiama, kad jo dalyviai ir žiūrovai vis dar jaustų Europos kultūros sostinės dvasią, energiją, palikimą, profesionalumą ir modernumą“, – dalinosi Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė.

Išsami informacija apie renginį: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/app/rfq/publicpurchase_docs.asp?PID=687431

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content