Kaunas kviečia išrinkti geriausius medicinos darbuotojus

Metų medicinos darbuotojo premijos – kasmetinė miesto iniciatyva, kuria visų kauniečių vardu nusilenkiama sveikatos priežiūros darbuotojams. Tai simboliška padėka už nenuilstamą darbą, profesionalumą ir Kauno atstovavimą šalyje bei užsienyje, diegiant ligų diagnostikos, gydymo, profilaktikos, reabilitacijos ar kitas naujoves. Nominantų iš miesto sveikatos priežiūros įstaigų, profesinių sąjungų, medikų ir medicinos visuomeninių organizacijų laukiama iki kovo 2 d. Geriausiai įvertintiems sveikatos priežiūros specialistams miestas įteiks 3000 eurų dydžio premijas.

Metų medicinos darbuotojo premijos gali būti skirtos Kauno mieste dirbančiam šeimos gydytojui, gydytojui-specialistui, slaugos, greitosios medicinos pagalbos ir visuomenės sveikatos specialistams.

Pretendentai nuominuojami už:

  • darbus sveikatos apsaugos srityje, kurie prisideda prie Kauno miesto sveikatos politikos formavimo ir įgyvendinimo;
  • praktinės ar teorinės (mokslinės) medicininės veiklos, patirties sklaidą (straipsnių, metodinių priemonių, seminarų, paskaitų organizavimas ir rengimas, dalyvavimas Kauno miesto, šalies, tarptautiniuose projektuose, įvairiapusis dalijimasis žiniomis ir patirtimi su kolegomis ir kt.);
  • nuolatinį ir aktyvų dalyvavimą, įgyvendinant įvairias programas ir projektus, socialines iniciatyvas sveikatos priežiūros srityje;
  • aktyvų, inovatyvų, atsakingą darbą sveikatos priežiūros įstaigoje, dalyvavimą visuomeninėje veikloje, atstovavimą Kauno miestui šalyje ir užsienyje, diegiant ligų diagnostikos, jų gydymo, profilaktikos, reabilitacijos ir kitas naujoves.

Kauno miesto sveikatos priežiūros įstaigų vadovai, medikų organizacijos ir profesinės sąjungos, medicinos darbuotojų visuomeninės organizacijos iki kovo 2 d. gali pateikti ne daugiau kaip po 1 pasiūlymą kiekvienai nominacijai. 

Kandidatūros priimamos paštu: Sveikatos apsaugos skyriui, Laisvės al. 96, LT-44251 Kaunas. Taip pat pristatant reikiamus dokumentus Klientų aptarnavimo ir informavimo skyriaus Asmenų aptarnavimo poskyriui, Laisvės al. 94 (5 darbo vieta).

Teikimas apdovanoti turi būti pristatytas užklijuotame voke (pakete), ant kurio turi būti užrašas „Teikimas Kauno miesto Metų medicinos darbuotojo premijai gauti“ ir nurodytas teikėjas. Teikimai nesvarstomi, jeigu jie užpildyti netinkamai, nepateikti visi dokumentai.

Teikėjas, pateikdamas pasiūlymą turi užpildyti Teikimo apdovanoti (skirti premiją) formą.

Kilus papildomiems klausimams maloniai prašome kreiptis į Sveikatos apsaugos skyriaus vyr. specialistę Aušrą Kelevišiūtę el. p. [email protected] arba tel. 8 37 42 43 10.

Kauno miesto savivaldybės apdovanojimų teikimo ir premijų skyrimo tvarkos aprašas – čia.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content