Informacija apie priverstinai nuvežtą neeksploatuojamą transporto priemonę

Kauno miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyrius vykdo neeksploatuojamų, paliktų be priežiūros transporto priemonių, kurios neturi savininkų (ar kurių savininkai nežinomi), pripažinimo bešeimininkiu turtu procedūras. Žemiau pateikiama informacija apie iš bendrojo naudojimo vietos nuvežtą ir Savivaldybės žinioje šiuo metu saugomą transporto priemonę.

Kviečiame atsiliepti šios transporto priemonės savininką ar kitus asmenis, turinčius į ją turtinių teisių. Pasiteirauti dėl transporto priemonės grąžinimo tvarkos galite telefonu (8 37) 20 16 62 arba el. paštu [email protected].

Eil. Nr. Markė, modelis Valstybinis registracijos numeris/VIN Nuvežimo data Vieta iš kurios transporto priemonė nuveržta, adresas
1. FORD FOCUS (juoda) KHM773 2022-10-25 T. Masiulio g. 7A, Kaunas

Viešosios tvarkos skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content