Lietuvos aukštųjų ir profesinių mokyklų pirmosios medicinos pagalbos varžybos

Lietuvos paramedikų asociacija, pirmosios medicinos pagalbos mokymo centras „IRTA“ ir Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras organizuoja Lietuvos aukštųjų ir profesinių mokyklų pirmosios medicinos pagalbos varžybas! Jos vyks spalio 28 d. Kaune, šiųmetinėje Europos kultūros sostinėje.

Organizatoriai siekia skatinti akademinį jaunimą ugdytis pirmosios medicinos pagalbos įgūdžius, kurie itin svarbūs šiomis dienomis, kruvino Rusijos karo Ukrainoje akivaizdoje.

Dalyvauti kviečiami Lietuvos aukštųjų mokyklų studentai (medicinos, slaugos, skubiosios medicinos pagalbos paramediko, kineziterapijos, farmacijos, odontologijos, masažuotojo bei kitos programos) ir profesinių mokyklų mokiniai (paramedikai).

Komandą turi sudaryti 3 nariai, tarp kurių – komandos kapitonas. Studentus lydi ir juos rengęs dėstytojas ar mokytojas.

Dalyvių registracija vyksta iki 2022 m. rugsėjo 30 d. 10 val.

Išsami informacija ir registracijos forma: Lietuvos aukštųjų ir profesinių mokyklų pirmosios medicinos pagalbos varžybų nuostatai.docx

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content