Kauno M. Petrausko scenos menų mokykla skelbia naujų narių priėmimą

Šiais mokslo metais atidaryta Kauno Miko Petrausko scenos menų mokykla kviečia naujokus į akredituotas muzikos, šokio, teatro ir integralaus meno programas. Čia vaikams sudaromos galimybės įsitraukti į kultūrinį gyvenimą ir plačiau pažinti giminingas meno sritis. Iš arčiau susipažinti su tarpdisciplininio ugdymo pamokų turiniu būsimi auklėtiniai galės jau gegužės 5-ąją – atvirų durų dieną.

„Kūrybiškumo skatinimui ir skirtingų scenos menų pažinimui reikalingos įvairios patirtys, įvairialypis matymas ir integralus meninių kompetencijų ugdymas. Mums svarbu, kad vaikai, padedami savo sričių specialistų, tyrinėtų ir pažintų scenos menų pasaulį bei skirtingas jo kryptis“, – mintimis dalinosi Kauno Miko Petrausko scenos menų mokyklos direktorė Lina Kaubrienė-Stunžėnienė.

Integrali scenos menų mokykla skelbia naujų narių priėmimą. Jie pradės mokytis nuo rugsėjo 1 dienos. Vaikams bei jų tėveliams, norintiems iš arčiau pažinti įstaigos veiklas, gegužės 5 dieną nuo 17.30 iki 18.30 val. rengiama atvirų durų diena. Naujai akredituotų programų pristatymas ir parodomasis mokinių koncertas vyks Kauno Miko Petrausko scenos menų mokykloje, V. Krėvės pr. 50.

Susidomėjusiųjų dokumentų laukiama iki gegužės 26 d. Priėmimo prašymo forma pateikiama internete adresu ksmm.lt/veikla, skiltyje „Informacija“, polapyje „Dokumentų formos“.

„Kauno vaikai gali rinktis ne vieną discipliną, o susidaryti visą jų komplektą. Tokiu būdu išbandydami tai, kas tikrai įdomu. Smalsaudami ir „pasimatuodami“ skirtingų scenos atlikėjų „batus“, jie tikslingai ugdo savo talentą, vadinamąjį „cinkelį“ konkrečiai meno sričiai. Tai ir yra mūsų tikslas – neįsprausti vaikų į vieną meno sritį, o leisti atsiskleisti jų individualiems gabumams, kurie ateityje leis jiems tapti tikrais savo sričių profesionalais“, – sako Kauno vicemeras Mantas Jurgutis.

Scenos menų mokykla rūpinasi kokybišku vaikų užimtumu ir suteikia galimybę jaunuoliams išbandyti skirtingas meno rūšis: muzikos, šokio, teatro ir integralaus scenos meno. Sistemingą ir įvairiapusišką vaikų ugdymą užtikrina profesionalūs, solidžią patirtį skirtingose srityse sukaupę pedagogai.

Papildoma informacija ir prašymų teikimas:

Likus laisvų vietų, papildomas mokinių priėmimas vyks ir rudenį.

 

                                                                                                                    Ryšių su visuomene skyriaus informacija 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content