Galimybė gauti 2 tūkst. eurų kompensaciją sunaikinus seną ir įsigijus mažiau taršų automobilį

Aplinkos ministerija ragina nepasiturinčius gyventojus aktyviau naudotis galimybe gauti 2 tūkst. eurų kompensaciją sunaikinus seną ir įsigijus mažiau taršų automobilį.

Fiziniai asmenys gali gauti kompensaciją jei:

  1. Nuo 2021 m. birželio 1 d. šešis mėnesius nepertraukiamai gavo piniginę socialinę paramą.
  2. Sunaikino M1 klasės transporto priemonę, kurios savininku iki 2021 m. gruodžio 1 d., buvo ne trumpiau kaip 12 mėnesių.
  3. Įsigijo M1 klasės transporto priemonę, kurios bendras išmetamas anglies dioksido (CO₂) kiekis ne didesnis kaip 130 g/km ir ji pagaminta ne anksčiau nei 2012 m.

Gyventojai, kurie norėtų pasinaudoti subsidija,  iki rugsėjo 1 d. turi pateikti prašymus Aplinkos valdymo agentūros informacinėje sistemoje APVIS:  bit.ly/3ItopqR

Daugiau informacijos apie sąlygas: bit.ly/3IsUI9u

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content