Laisvės alėjoje šurmuliuos Pavasario mugė

Jau tradicija tapusi Kauno pavasario mugė gyventojus ir miesto svečius šiais metais kvies susitikti Laisvės alėjoje. Ji startuos savaitę prieš Velykas, balandžio 810 dienomis. Tris dienas truksiantis renginys kvies dalyvauti kultūriniuose ir edukaciniuose užsiėmimuose, taip pat įsigyti akiai, širdžiai ar gomuriui malonių pirkinių.

Dėl teisės tapti mugės organizatoriais varžėsi trys dalyviai. Konkursą laimėjusi įmonė „Sukurta LT“ jau yra organizavusi aštuonias pavasario ir rudens muges Kaune, tad nėra naujokė šioje srityje.

„Tikimės, kad šių metų mugė bus itin spalvinga ir gausi. Planuojama prekiauti tautinio paveldo gaminiais, menininkų ir amatininkų dirbiniais, tautodailės, maisto, žemės ūkio produktais, dailiųjų amatų gaminiais, sodinukais, želdiniais. Renginyje netrūks kultūrinės programos, muzikos ir nuotaikingo šurmulio“, – dalinosi Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė.

Renginio metu vyks kūrybinės dirbtuvės vaikams ir suaugusiems. Iš viso Laisvės alėjoje turėtų įsikurti per 700800 prekybinių vietų, o mugėje dalyvauti planuoja ir senųjų amatų bei tradicijų puoselėtojai, meistrai, kūrėjai, menininkai. 

Mugės dalyvių registracija jau prasidėjo. Daugiau informacijos apie Pavasario mugę ir registraciją galima rasti puslapyje: www.kaunomuge.lt

 

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content