Kaunas susitelkė: gyventojai ir verslo organizacijos siūlo pagalbą ukrainiečiams

Kaunas turi 3 miestus partnerius karinės agresijos talžomoje Ukrainoje: Lvovo sritis, Luckas ir Charkovas. Tačiau šiuo sunkiu metu esame drauge su visa broliška ukrainiečių tauta.

Miestas ruošia visas galimas patalpas, kad užtikrintų saugią pastogę, maitinimą ir kitus poreikius bėgantiems nuo karo. Be to, vis daugiau kauniečių ir verslo organizacijų siūlo savo pagalbą bei paramą. Siekdami visa tai sukoordinuoti, prašome visų registruotis.

Norintieji priimti į savo namus ar dalintis kitokiu būstu laikinam atvykstančių ukrainiečių apgyvendinimui, suteikti paramą piniginėmis lėšomis ar prisidėti kitokiais ištekliais, kviečiami pranešti apie tai el. paštu [email protected] arba karštąja linija tel. 8-616 45772.

Aukoti galima į specialiąją paramos sąskaitą

Gavėjas: Kauno miesto savivaldybės administracija

LT594010042500388593

Luminor Bank AS Lietuvos skyrius

Mokėjimo paskirtyje nurodyti: PARAMA UKRAINAI.

Šį vakarą (ketvirtadienis, vasario 24 d.) 18 val. kauniečiai kviečiami į Vienybės aikštę vieningai parodyti savo palaikymą Vienybės ir solidarumo su Ukraina akcijoje Kaune.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content