Skelbiamas pavasario mugės Kaune organizatoriaus parinkimo konkursas

Kauno miesto savivaldybė skelbia 2022 metų pavasario mugės Laisvės alėjoje organizatoriaus parinkimo konkursą. Konkursas organizuojamas vadovaujantis Pavasario ir rudens mugių organizatorių parinkimo tvarkos aprašu, patvirtintu Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2016 m. birželio 1 d. įsakymu Nr. A-1667. Konkurse gali dalyvauti Lietuvos Respublikoje registruoti juridiniai asmenys, kurie pagal įstatymus nėra bankrutavę ar bankrutuojantys, nėra likviduojami ar restruktūrizuojami, nėra su kreditoriais sudarę taikos sutarties, sustabdę ar apriboję savo veiklos.

Pavasario mugė gali būti organizuojama Laisvės alėjoje 1 kartą pavasario sezono metu. Mugėje galima prekiauti tautinio paveldo produktais, tradiciniais gaminiais, tautodailės ir dailiųjų amatų gaminiais, žemės ūkio ir maisto produktais pagal tuo metu prekybai galiojančias tvarkas, organizuojama kultūrinė programa pagal tuo metu valstybės mastu galiojančius pandemijos valdymo reikalavimus. Norintys dalyvauti konkurse turi pateikti šiuos lietuvių kalba surašytus dokumentus:

  • užpildytą nustatytos formos paraišką, patvirtintą konkurso dalyvio vadovo ar jo įgalioto asmens parašu ir antspaudu;
  • Valstybinės mokesčių inspekcijos išduotą dokumentą ir Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos išduotą dokumentą arba valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį, kad konkurso dalyvis yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių mokėjimu ir socialinio draudimo įmokų mokėjimu. Dokumentai turi būti išduoti ne vėliau kaip prieš mėnesį iki voko su paraiška dalyvauti konkurse registravimo dienos;
  • mugės schemą;
  • dokumentus, kuriuose yra duomenų, patvirtinančių konkurso dalyvio patirtį mugių ar panašių renginių organizavimo srityje.

Dokumentai užklijuotame ir užantspauduotame voke su užrašu ,,Pavasario mugės organizatoriaus parinkimo konkursui” priimami ir registruojami nuo 2022 m. vasario 7 d. iki                              vasario 28 d. Savivaldybės administracijos  Klientų aptarnavimo ir informavimo skyriaus (5 darbo vietoje) Laisvės al. 96, Kaunas. Išsamesnę informaciją suteiks Kultūros skyriaus vedėjo pavaduotoja Nomeda Prevelienė, Laisvės al. 96, 505 kab., tel. (8-37) 42 40 73, 8 698 03055, el. paštas: [email protected] Konkurso komisijos posėdis vyks 2022 m. kovo 4 d.  13.30 val. 204 kab., Laisvės al. 96, Kaunas. Konkurso laimėtojas – pavasario mugės organizatorius – bus paskelbtas Kauno miesto savivaldybės interneto  puslapyje  www.kaunas.lt iki 2022 m. kovo 10 d. Susipažinti su konkurso sąlygomis konkurso dalyviai gali Savivaldybės interneto svetainėje  – https://epaslaugos.kaunas.lt/paslaugos/informacijos-teikimas-del-pavasario-ir-rudens-mugiu-organizavimo/

Informacija konkurso dalyviams: Laisvės al. yra valstybės saugoma teritorija. Už leidimo įvažiuoti mechaninėmis transporto priemonėmis į valstybės saugomą teritoriją išdavimą yra privaloma Kauno miesto savivaldybės tarybos sprendimu nustatyta rinkliavos įmoka.

Mugės organizatorius įsipareigoja laikytis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m. vasario 26 d. nutarimo Nr. 152 „Dėl valstybės lygio  ekstremaliosios situacijos paskelbimo“ ir įsipareigoja užtikrinti minėtame nutarime ir valstybės lygio ekstremaliosios situacijos operacijų vadovo nustatytų reikalavimų laikymąsi, taip pat vadovautis Kauno mieste renginių organizatoriams galiojančia tvarka ir keliamais reikalavimais.

Konkursą vykdanti Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu sudaryta konkurso komisija pasilieka teisę esant nepalankiai Covid-19 sergamumo situacijai Pavasario mugę atšaukti.

Pastaba – pildant paraiškos 3 punktą pildoma:

  • arba pirma pastraipa (nurodant vieną vienkartinį mokestį už 1 kv. m užimamo prekybos (paslaugų teikimo) ploto vieną mugės dieną,
  • arba antra pastraipa (nurodant skirtingose prekybos zonose skirtingus mokesčio dydžius).
  • atsižvelgiant į tuo metu galiojančius karantino Lietuvos Respublikoje rėžimo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos teisės aktais, bei į tai, kaip bus užtikrinti valstybės lygio ekstremaliosios situacijos operacijų vadovo nustatyti asmenų srautų valdymo, saugaus atstumo laikymosi ir kitas būtinas visuomenės sveikatos saugos, higienos, asmenų aprūpinimo būtinosiomis asmeninėmis apsaugos priemonėmis sąlygas.

Kauno miesto savivaldybės administracija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content