Savanorių ir Šiaurės prospektuose atnaujinama nuotekų linija – vairuotojų laukia eismo ribojimai

Dėl požeminių komunikacijų atnaujinimo nuo sausio 28 d. vakaro bus ribojamas eismas vadinamojoje Muravos sankryžoje ir dalyje Šiaurės prospekto. Jeigu nesutrukdys oro sąlygos, darbai bus užbaigti per ateinančias dvi savaites.

„Darbų zona apims dalį vadinamosios Muravos sankryžos ir maždaug 700 metrų ilgio Šiaurės prospekto atkarpą iki jos. Didesni nepatogumai lauks vairuotojų būtent Šiaurės prospekte – važiuojant sankryžos link, laikinai neliks galimybės pasukti kairėn. Tvarkomoje atkarpoje leistinas greitis bus sumažintas iki 30 km/val.

Kai kuriose vietose neišvengsime važiuojamosios dalies susiaurėjimo, todėl nuo penktadienio vakaro visų vairuotojų prašome būti ypač atidiems, apsišarvuoti kantrybe ir vadovautis laikinais kelio ženklais“, sakė Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Dalyje Šiaurės prospekto keičiama nuotekų linija užbaigs didelio masto požeminių vamzdynų atnaujinimo darbus, aprėpiančius iš viso apie 2,2 km ilgio atkarpą iki Taikos ir Pramonės pr. žiedinės sankryžos.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content