Kauno turizmo informacijos centras – nuo šiol kartu su „Kaunas 2022”

Iki didžiojo titulo – Kauno tapimo Europos kultūros sostine – likus kiek daugiau nei savaitei, dar viena gera naujiena kauniečiams ir miesto svečiams. Nuo 2022 m. sausio 17-osios, „Kaunas 2022“ biure (Laisvės al. 36), bus galima daugiau sužinoti apie ilgai lauktą šių metų renginių programą, parodas, ekskursijas bei gauti aktualiausią Kauno miesto turistinę informaciją.

Nauja informacinio centro vieta

Uždarius turizmo informacijos centrą Kauno rotušėje (Rotušės a. 15), nuo šios dienos VšĮ „Kaunas IN“ turizmo informacijos specialistai lankytojus pasitiks atsinaujinusiame bendrame „Kaunas IN“ ir  „Kaunas 2022“ informacijos centre.

„2022-ieji – išties ypatingi miestai ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai. Neabejojame, kad mieste vyksiantys kultūriniai ir meniniai renginiai per metus susilauks gausaus būrio besidominčiųjų tiek Lietuvos, tiek užsienio svečių. Tam, kad keliautojų ir miestiečių patirtys būtų kuo malonesnės, kad visus atsakymus į klausimus lankytojai gautų vienoje vietoje, nuspręsta „Kaunas 2022” informaciją ir Kauno miesto turistinę informaciją teikti vienoje vietoje“, – pasikeitimus komentuoja VšĮ „Kaunas IN“ turizmo skyriaus vadovė Inga Pažereckaitė-Kalėdienė.

Laukiami visi norintys

Atsinaujinusiame informacijos centre miestiečiai bei Kauno svečiai, kaip ir anksčiau, galės gauti jiems aktualią turistinę informaciją ir patarimus maloniai ir individualius poreikius atitinkančiai viešnagei Kaune, užsisakyti apžvalgines ar individualizuotas ekskursijas lietuvių bei užsienio kalbomis, pasiimti nemokamus miesto žemėlapius bei teminius „It‘s Kaunastic“ serijos maršrutus panorus mieste keliauti savarankiškai ar įsigyti stilingų miesto suvenyrų.

Įgyvendinus pakeitimus, darbo laikas išliks nepakitęs: turizmo informacijos centras lankytojus priims kaip įprastai – pirmadienį-penktadienį nuo 9.00 iki 18.00, šeštadienį – nuo 10.00 iki 16.00, o sekmadienį – nuo 10.00 iki 15.00. Norintys klausimus užduoti arba paslaugas įsigyti nuotoliniu būdu, ir toliau turizmo informacijos specialistus galės pasiekti telefonu 8 616 50991, el. paštu [email protected] arba socialiniuose tinkluose: „Facebook“ paskyrose „Kaunastika“ ir „It‘s Kaunastic“ arba „Instagram“ paskyroje „kaunastic“.

 

VšĮ „Kaunas IN“ informacija.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content