VERT elektros kainų palyginimo skaičiuoklė

Valstybinės energetikos reguliavimo tarnybos (VERT) puslapyje jau veikia elektros kainų palyginimo skaičiuoklė skaiciuokle.vert.lt

Naudodamiesi ja galėsite pamatyti preliminarias skirtingų tiekėjų siūlomas kainas pagal suvartojamą elektros energijos kiekį. Jums reikia žinoti, kiek elektros energijos sunaudojate per mėnesį arba per metus, įvesti šį skaičių, o kainų palyginimo skaičiuoklė suras visus pasiūlymus, puslapio viršuje rodydama pigiausią variantą. Vartotojas, išsirinkęs jam labiausiai tinkantį planą, bus nukreipiamas į konkretaus elektros tiekėjo tinklalapį, kuriame galės su tiekėju sudaryti sutartį, rinktis papildomas naudas ir nuolaidas.

Skaičiuoklėje palankiausią kainą galima rasti ir pagal tai, kuriuo paros metu daugiausia elektros energijos suvartojate, palyginus pasiūlymus pagal elektros energijos kilmę. Elektros energijos tiekėjų planus galima palyginti pagal kainos fiksavimo trukmę, pavyzdžiui, fiksuotus 1‒12 mėn., 13‒24 mėn. ar ilgesnių nei 2 metų trukmės kainų pasiūlymus. Taip pat gyventojai galės palyginti tiekėjų pasiūlymus pagal plano tipą, t. y. pasirenkant vienos arba dviejų laiko zonų planą.

Kainų palyginimo skaičiuoklėje pateikiama detali informacija apie tai, kas sudaro elektros energijos sąskaitą, o tai leis lengviau priimti sprendimą.

Primename, kad elektros tiekėją privaloma pasirinkti iki šių metų gruodžio 18 d.

Daugiau informacijos.

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content