Nuo rudens – keturios naujos kryptys iš Kauno oro uosto

Nuo rudens iš Kauno oro uosto pradedami keturi nauji maršrutai. Kryptis pasiūlys oro linijų bendrovė „Ryanair“. 

Pagal dabartinius oro linijų bendrovės planus, nuo spalio 31 d. turėtų startuoti skrydžiai į Ispanijos sostinę Madridą (ketvirtadienį ir sekmadienį), o nuo lapkričio 1 d. – į Alborgo miestą Danijoje ir Geteborgą Švedijoje. Planuojama, kad šie skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – pirmadienį ir penktadienį. Nuo antrosios mėnesio dienos tiesioginiu skrydžiu iš Kauno bus galima pasiekti Vengrijos sostinę Budapeštą. Į šį miestą bus skrendama antradienį ir šeštadienį.

Lietuvos oro uostų atstovai primena, kad taikant papildomų dokumentų ir sveikatos pažymų patikros tvarkas prieš skrydį, procesai oro uostuose gali trukti ilgau nei prieš pandemiją.

Keleiviai prašomi įsivertinti laiko testui atlikti bei rezultatui gauti poreikį ir atitinkamai pridėti planuojamą tyrimo trukmę prie įprastų rekomendacijų dėl atvykimo laiko. Rekomenduojama į oro uostą atvykti likus daugiau nei 2 valandoms iki skrydžio.

Visiems keleiviams taip pat rekomenduojama pasidomėti naujausiais šalių reikalavimais atvykstantiems. Patariama patikrinti oficialių kitos šalies institucijų informacijos šaltinius, jei yra poreikis – pasikalbėti su oro bendrovės, iš kurios pirktas bilietas, atstovais.

Lietuvos oro uostų inf.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content