Svarbu! Informacija įmonėms ir organizacijoms dėl planuojamo darbuotojų vakcinavimo

Sveikatos apsaugos ministrui leidus visoje šalyje pradėti ne mažiau kaip 100 darbuotojų turinčių įmonių, įstaigų bei kitų organizacijų kolektyvų vakcinavimą, Kaunas pasirengęs priimti norinčiųjų skiepytis sąrašus.

„Renkant norinčiųjų skiepytis sąrašus Kauno mieste iki šiol pavyko sėkmingai suorganizuoti vakcinavimo procesus medikams, socialiniams bei švietimo sektoriaus darbuotojams, abiturientams, policijos pareigūnams ir kitiems prioritetinių grupių asmenims. Neabejoju, kad su verslo atstovais ir kitomis organizacijomis šiuos klausimus irgi išspręsime maksimaliai greitai bei rezultatyviai“, – sako Kauno miesto savivaldybės Ekstremalių situacijų operacijų centro vadovas Paulius Keras.

Kauno mieste veikiančių stambesnių organizacijų atstovai iškart suskubo domėtis jiems suteikta galimybe. Nenutrūkstant skambučių srautui, vien telefonu susisiekti su vakcinavimo koordinatoriumi gana keblu ir gali užtrukti.

Specialias formas parsisiųsti ir užpildytus kolektyvinius vakcinuotis pageidaujančių asmenų sąrašus pateikti reikia prisijungus prie elektroninės sistemos sveikas.kaunas.lt.

Papildomą aktualią informaciją ir konsultacijas įmonių bei organizacijų atstovai gali gauti elektroniniu paštu, pateikę užklausas adresu [email protected].

Pasak P. Kero, vakcinavimo koordinatoriai el. paštu suteiks visą reikiamą informaciją bei konsultacijas. Kai kurios procedūrinės detalės yra ypač reikšmingos, todėl jas efektyviausia perduoti raštu, taip išvengiant galimų nesusipratimų bei klaidų: „Esame pasirengę operatyviai atsakyti į visas gautas užklausas ir tuo pačiu pateikti specialias formas besiskiepijančiųjų sąrašams sudaryti. Pirmieji elektroniniai laiškai interesantams jau atsakyti, tad stipriname pajėgas ir toliau komunikuojame su visais besikreipiančiais įmonių bei įstaigų atstovais.“

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content