Eismo ribojimai Kaune artimiausias dvi savaites: nuo fizinių užkardų iki policijos kontrolės postų

Įgyvendinant sugriežtintus karantino reikalavimus šalyje, fizinėmis priemonėmis aplink Kauną numatyta blokuoti 13 kelio atkarpų, o likusiose daugiau kaip dvidešimt vietų pravažiavimus kontroliuos policijos pareigūnai. Eismo ribojimai ties įvažomis į Kauno miestą bus įrengti nuo šio penktadienio (gruodžio 18 d.) ryto. Juos atlaisvinti planuojama sausio 4-ąją.

„Visus veiksmus derinamės su Kauno policija, atsižvelgdami į ankstesnę šiųmetę patirtį, kai teko imtis analogiškų priemonių per Šv. Velykas. Esame dėkingi pareigūnams ir jiems talkinantiems šauliams už didžiulę pagalbą užtikrinant žmonių saugumą. O visiems kauniečiams – ačiū už geranorišką supratimą ir kiekvieno asmeninį indėlį rūpinantis savo bei aplinkinių sveikata“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Ekstremalių situacijų operacijų centro vadovas Paulius Keras.

Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus specialistai iš anksto paskelbė schemą, kad, iškilus neatidėliotinai būtinybei išvykti iš miesto arba skubiai atvykstant į Kauną dėl sveikatos ar kitų svarbių priežasčių, būtų aišku, kurios gatvės bus nepravažiuojamos.

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content