Papildomas kvietimas teikti paraiškas NVŠ veiklų organizavimui

Nusprendus tęsti papildomą neformalųjį ugdymą Kaune iki pat žiemos, miestas sulaukė 64 paraiškų, iš kurių patvirtintos 56 programos. Pagal turimus duomenis, stovyklauti rudens atostogų metu galės per pusantro šimto mažųjų kauniečių, o į popamokines veiklas ir savaitgalinius užsiėmimus bus kviečiama beveik 5 tūkst. Kauno vaikų, besimokančių pagal pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas. Šių projektų įgyvendinimui numatyta skirti 451 tūkst. eurų.

Nepanaudojus viso Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos skirto finansavimo, miestas skelbia papildomą paraiškų priėmimo etapą. Dėl neformaliųjų veiklų finansavimo gali kreiptis švietimo, kultūros, sporto įstaigos, ne pelno siekiančios organizacijos, laisvieji mokytojai bei kiti juridiniai asmenys, dirbantys su vaikų ir jaunimo švietimu, ugdymu bei užimtumu. Šiuo metu nepanaudotų lėšų likutis projektams finansuoti – 166 345,27 Eur

Paraiškos priimamos nuolat, iki kol nebus paskirstytos lėšų likutis, skirtas NVŠ veiklų organizavimui. Visa aktuali informacija internete:  bit.ly/kvietimas-teikti-paraiskas.

Gautos paraiškos bus vertinamos kiekvienos kalendorinės savaitės pabaigoje, o projektams skirtų finansų likutis skelbiamas adresu – kaunas.lt.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content